806 Avsnitt

  1. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Publicerades: 2024-12-19
  2. Spännande böcker om mat

    Publicerades: 2024-12-12
  3. Ingen kris om glöggen kokar

    Publicerades: 2024-12-05
  4. Så förvandlas skarpsillen till ansjovis

    Publicerades: 2024-11-28
  5. Så fungerar fiskhamnen i Göteborg

    Publicerades: 2024-11-21
  6. När blir svensk öl svensk?

    Publicerades: 2024-11-14
  7. Världsmästare i pommes frites

    Publicerades: 2024-11-07
  8. Så hänger världens curry-rätter ihop

    Publicerades: 2024-10-31
  9. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2024-10-24
  10. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2024-10-17
  11. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2024-10-10
  12. Pumpan – bland mastodonter och människor

    Publicerades: 2024-10-03
  13. Grejen med päron

    Publicerades: 2024-09-26
  14. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2024-09-19
  15. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2024-09-12
  16. Så har den svenska matkulturen skapats

    Publicerades: 2024-09-05
  17. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2024-08-29
  18. Diego, den motvillige ciderbonden

    Publicerades: 2024-08-22
  19. Den perfekta vattenmelonen. Sommar-glass och grill-pizza.

    Publicerades: 2024-06-20
  20. Allt du kan göra med gurka. Och så här odlas de.

    Publicerades: 2024-06-13

3 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger