788 Avsnitt

  1. Så jobbar öl- och vinrecensenter

    Publicerades: 2025-01-02
  2. Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in

    Publicerades: 2024-12-26
  3. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Publicerades: 2024-12-19
  4. Spännande böcker om mat

    Publicerades: 2024-12-12
  5. Ingen kris om glöggen kokar

    Publicerades: 2024-12-05
  6. Så förvandlas skarpsillen till ansjovis

    Publicerades: 2024-11-28
  7. Så fungerar fiskhamnen i Göteborg

    Publicerades: 2024-11-21
  8. När blir svensk öl svensk?

    Publicerades: 2024-11-14
  9. Världsmästare i pommes frites

    Publicerades: 2024-11-07
  10. Så hänger världens curry-rätter ihop

    Publicerades: 2024-10-31
  11. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2024-10-24
  12. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2024-10-17
  13. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2024-10-10
  14. Pumpan – bland mastodonter och människor

    Publicerades: 2024-10-03
  15. Grejen med päron

    Publicerades: 2024-09-26
  16. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2024-09-19
  17. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2024-09-12
  18. Så har den svenska matkulturen skapats

    Publicerades: 2024-09-05
  19. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2024-08-29
  20. Diego, den motvillige ciderbonden

    Publicerades: 2024-08-22

2 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger