Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

783 Avsnitt

  1. Vendelas jakt på autentiska smaker

    Publicerades: 2025-04-17
  2. Saft som vuxendryck

    Publicerades: 2025-04-10
  3. Matpriserna kommer inte sjunka

    Publicerades: 2025-04-03
  4. Såsen utan status — béchamel

    Publicerades: 2025-03-27
  5. Gratis kokbok som berättar allt

    Publicerades: 2025-03-20
  6. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Publicerades: 2025-03-13
  7. Supertips-Ylva leker med maten

    Publicerades: 2025-03-06
  8. Guiderna som hjälper dig köpa bättre mat

    Publicerades: 2025-02-27
  9. Gröt till middag!

    Publicerades: 2025-02-20
  10. Nu förändras matförpackningarna

    Publicerades: 2025-02-13
  11. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Publicerades: 2025-02-06
  12. Hilma, svensk mästare i konditori

    Publicerades: 2025-01-30
  13. Saori lagar japansk husmanskost

    Publicerades: 2025-01-23
  14. Ett bättre matliv på landet än i Stockholm

    Publicerades: 2025-01-16
  15. Linda förändrar vårt matbeteende

    Publicerades: 2025-01-09
  16. Så jobbar öl- och vinrecensenter

    Publicerades: 2025-01-02
  17. Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in

    Publicerades: 2024-12-26
  18. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Publicerades: 2024-12-19
  19. Spännande böcker om mat

    Publicerades: 2024-12-12
  20. Ingen kris om glöggen kokar

    Publicerades: 2024-12-05

1 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger