806 Avsnitt

  1. Det här händer med matavfallet

    Publicerades: 2025-09-25
  2. Det viktigaste för en bra drink är isen

    Publicerades: 2025-09-18
  3. Tempehmakaren i Uddevalla: ”Tempeh gör bönor mer najs!”

    Publicerades: 2025-09-11
  4. Efter dödsfallen i Italien — det här behöver du veta om botulism

    Publicerades: 2025-09-04
  5. Alla kan äta allt!

    Publicerades: 2025-08-28
  6. Smakjakt vid stranden

    Publicerades: 2025-08-21
  7. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2025-08-14
  8. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Publicerades: 2025-08-07
  9. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2025-07-31
  10. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2025-07-24
  11. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2025-07-17
  12. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2025-07-10
  13. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Publicerades: 2025-07-03
  14. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2025-06-26
  15. Dill — så svensk, och ändå inte

    Publicerades: 2025-06-19
  16. Svarta vinbär — vår gåva till världen

    Publicerades: 2025-06-12
  17. Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!

    Publicerades: 2025-06-05
  18. Joel avlivar myter om gjutjärn

    Publicerades: 2025-05-29
  19. Dammiga kryddor väcks till liv

    Publicerades: 2025-05-22
  20. Så gör du kebab i en vanlig stekpanna

    Publicerades: 2025-05-15

1 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger