gastroradio.se
En podcast av Tove Henckel
104 Avsnitt
-
Avsnitt 24 Johan Blidberg på Lis Mejeri
Publicerades: 2020-07-16 -
Avsnitt 23 Tareq Taylor
Publicerades: 2020-07-06 -
Avsnitt 22 Petter Johansson aka Peppeflis
Publicerades: 2020-06-27 -
Episode 21: Rasmus Kofoed about new restaurant Angelika
Publicerades: 2020-06-20 -
Avsnitt 20: Kristian Smith om kokboken Roots och jamaicansk mat
Publicerades: 2020-05-28 -
Avsnitt 19: Pollinera Sverige med Anna Lind Lewin
Publicerades: 2020-05-21 -
Avsnitt 18: Sommelier Carina Gavelin om svenska viner
Publicerades: 2020-05-14 -
Avsnitt 17: Alexander Sjögren om kriser, kreativitet och livsförändringar
Publicerades: 2020-05-08 -
Avsnitt 16 Johan Widing på Bokeslundsgården
Publicerades: 2020-04-30 -
Avsnitt 15: Martin Sjöstrand om corona, Hörte och framtiden
Publicerades: 2020-04-23 -
Avsnitt 14 - Vollmerska Gården i Svedala
Publicerades: 2020-04-16 -
Avsnitt 13 - Rebecca Brage, Stockholm Food
Publicerades: 2020-04-04 -
Avsnitt 12 Tommy Myllymäki om Aira
Publicerades: 2020-03-28 -
Avsnitt 11 Frida Ronge och Jonas Siljhammar
Publicerades: 2020-03-22 -
Avsnitt 10 - Anton Bjuhr om Suicide Zero
Publicerades: 2020-03-07 -
Avsnitt 9 - Guide Michelin Nordic Countries 2020
Publicerades: 2020-02-23 -
Avsnitt 8 med Fredrik Berselius på Aska och fotograf Charlie Bennet
Publicerades: 2020-02-12 -
Avsnitt 7 Gulddraken 2020 med Elin Peters på DN
Publicerades: 2020-02-05 -
Avsnitt 6 - Skånska Gastronomipriset 2019
Publicerades: 2020-01-25 -
Avsnitt 5 - Gästas av Sayan Isaksson
Publicerades: 2020-01-16
En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.