104 Avsnitt

  1. Avsnitt 24 Johan Blidberg på Lis Mejeri

    Publicerades: 2020-07-16
  2. Avsnitt 23 Tareq Taylor

    Publicerades: 2020-07-06
  3. Avsnitt 22 Petter Johansson aka Peppeflis

    Publicerades: 2020-06-27
  4. Episode 21: Rasmus Kofoed about new restaurant Angelika

    Publicerades: 2020-06-20
  5. Avsnitt 20: Kristian Smith om kokboken Roots och jamaicansk mat

    Publicerades: 2020-05-28
  6. Avsnitt 19: Pollinera Sverige med Anna Lind Lewin

    Publicerades: 2020-05-21
  7. Avsnitt 18: Sommelier Carina Gavelin om svenska viner

    Publicerades: 2020-05-14
  8. Avsnitt 17: Alexander Sjögren om kriser, kreativitet och livsförändringar

    Publicerades: 2020-05-08
  9. Avsnitt 16 Johan Widing på Bokeslundsgården

    Publicerades: 2020-04-30
  10. Avsnitt 15: Martin Sjöstrand om corona, Hörte och framtiden

    Publicerades: 2020-04-23
  11. Avsnitt 14 - Vollmerska Gården i Svedala

    Publicerades: 2020-04-16
  12. Avsnitt 13 - Rebecca Brage, Stockholm Food

    Publicerades: 2020-04-04
  13. Avsnitt 12 Tommy Myllymäki om Aira

    Publicerades: 2020-03-28
  14. Avsnitt 11 Frida Ronge och Jonas Siljhammar

    Publicerades: 2020-03-22
  15. Avsnitt 10 - Anton Bjuhr om Suicide Zero

    Publicerades: 2020-03-07
  16. Avsnitt 9 - Guide Michelin Nordic Countries 2020

    Publicerades: 2020-02-23
  17. Avsnitt 8 med Fredrik Berselius på Aska och fotograf Charlie Bennet

    Publicerades: 2020-02-12
  18. Avsnitt 7 Gulddraken 2020 med Elin Peters på DN

    Publicerades: 2020-02-05
  19. Avsnitt 6 - Skånska Gastronomipriset 2019

    Publicerades: 2020-01-25
  20. Avsnitt 5 - Gästas av Sayan Isaksson

    Publicerades: 2020-01-16

5 / 6

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.

Visit the podcast's native language site