104 Avsnitt

  1. Stellagalans köksbord - Anita Lindström och Fredrik Eriksson

    Publicerades: 2020-12-20
  2. Stellagalans köksbord - Karoline Nordefors och Tom Sjöstedt

    Publicerades: 2020-12-17
  3. Stellagalans köksbord - Anna Lind Lewin och Stefan Eriksson

    Publicerades: 2020-12-14
  4. Stellagalans köksbord – Anna-Antonia Svedberg och Stefan Ekengren

    Publicerades: 2020-12-11
  5. Stellagalans köksbord – Anette Rosvall och Johan Gottberg

    Publicerades: 2020-12-08
  6. Avsnitt 39 Anders Johnsson Årets Ekokock 2020

    Publicerades: 2020-12-05
  7. Avsnitt 38 Anna Billing om Min Skånska Kokbok

    Publicerades: 2020-11-28
  8. Avsnitt 37 Mathias Dahlgren Special

    Publicerades: 2020-11-21
  9. Avsnitt 36 Mathias Dahlgren om Oveseas by Mathias Dahlgren

    Publicerades: 2020-11-14
  10. Avsnitt 35 Vitalie Taittinger på champagnehuset Taittinger

    Publicerades: 2020-11-05
  11. Avsnitt 34 Sunil Raikar på Restaurang Pataka

    Publicerades: 2020-10-31
  12. Avsnitt 33 Möt krogrävarna Martin, Stefan och Peter

    Publicerades: 2020-10-25
  13. Avsnitt 32 Sayan Isaksson om Nour

    Publicerades: 2020-10-17
  14. Avsnitt 31 Jessie Sommarström om Årets Kock

    Publicerades: 2020-10-09
  15. Avsnitt 30 Petter Nilsson om restaurang Petri

    Publicerades: 2020-10-01
  16. Avsnitt 29 Ölsnack med Hedda Spendrup och Sanna Lindberg

    Publicerades: 2020-09-24
  17. Avsnitt 28 Lisen Sundgren om att äta vilda växter

    Publicerades: 2020-09-11
  18. Avsnitt 27 Kalle Nilsson och Jonas Helgesson öppnar Främmat

    Publicerades: 2020-09-03
  19. Avsnitt 24 Gustav Knutsson på Bhoga

    Publicerades: 2020-08-04
  20. Sushipodd med José Cerdá på Hoze

    Publicerades: 2020-07-24

4 / 6

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.

Visit the podcast's native language site