Hänt På Restaurang
En podcast av Hänt På AB - Måndagar
227 Avsnitt
-
144. Majsmjöl på personaltoaletten
Publicerades: 2023-12-17 -
143. Ich habe angst
Publicerades: 2023-12-10 -
142. Vispa tills den blir hård
Publicerades: 2023-12-03 -
141. High risk, no reward
Publicerades: 2023-11-26 -
140. Ketchup är som kattmynta för barn
Publicerades: 2023-11-19 -
139. Mise en placen som räckte i 110 år
Publicerades: 2023-11-12 -
138. Är fyra små rätter kinesiska tapas?
Publicerades: 2023-11-05 -
137. Du borde testa att le lite mer
Publicerades: 2023-10-29 -
136. Tartar är Råbiff
Publicerades: 2023-10-22 -
135. "Jag känner ägaren"
Publicerades: 2023-10-15 -
134. Hummersoppa och vodka redbull
Publicerades: 2023-10-08 -
133. Taxi Blåljus
Publicerades: 2023-10-01 -
132. Va fan är fläskhare egentligen?
Publicerades: 2023-09-24 -
131. Yrke: Keramikhygiensingenjör
Publicerades: 2023-09-17 -
130. Alla behöver en Kenneth
Publicerades: 2023-09-10 -
129. Är frukostflinga ett nervärderande ord?
Publicerades: 2023-09-03 -
128. Happy Cooking
Publicerades: 2023-08-27 -
127. Sveriges skönaste kändisar
Publicerades: 2023-08-20 -
126. Steffe Starkbiras bästa brunpubar
Publicerades: 2023-08-13 -
125. Tipsa din server
Publicerades: 2023-08-06
Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.