Hänt På Restaurang

En podcast av Hänt På AB - Måndagar

Måndagar

Kategorier:

201 Avsnitt

  1. 19. Sveriges sämsta restauranggäster

    Publicerades: 2019-10-12
  2. 18. Kärlek på krogen, del två

    Publicerades: 2019-10-05
  3. 17. Världens största smitnota

    Publicerades: 2019-09-28
  4. 16. Nikotinmarinerad pannacotta

    Publicerades: 2019-09-21
  5. 15. Fernet Branca-special

    Publicerades: 2019-09-14
  6. 14. Den stora potatisdebatten

    Publicerades: 2019-09-07
  7. 13. Att jobba 30 timmar i sträck

    Publicerades: 2019-08-31
  8. 12. Köksgrogg vs Hawaii med bea

    Publicerades: 2019-08-31
  9. 11. Vissla på servitören, drogtest och andra känslomässiga minfält

    Publicerades: 2019-04-06
  10. 10. Slattdrickare, feltolka volymprocent och flashmob-servitörer på finlandsfärja

    Publicerades: 2019-03-30
  11. 9. Pengar, vaskare och fetaste dricksen

    Publicerades: 2019-03-23
  12. 8. Specialkost, veganburgare med bacon utan Pinot Gris tack!

    Publicerades: 2019-03-16
  13. 7. Sitta i skiten delux!

    Publicerades: 2019-03-09
  14. 6. Hookers och en flaska Shut The Fu*k Up

    Publicerades: 2019-03-02
  15. 5. Kärlek på krogen - Raggningstips

    Publicerades: 2019-02-23
  16. 4. Praktikantjävlar, kollegor vi minns och Fernet-mutor

    Publicerades: 2019-02-16
  17. 3. Slippa betala notan - Så gör du

    Publicerades: 2019-02-09
  18. 2. Spottar kocken i maten?

    Publicerades: 2019-02-02
  19. 1. Servitörstabbar

    Publicerades: 2019-02-02
  20. Cock-blocka en hel bar

    Publicerades: 2019-02-01

10 / 11

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.